Ζωηφόρος

Έτσι όπως το πάνε στη Θράκη η Ελληνική σημαία θα είναι βλασφημία,

Έτσι όπως το πάνε στη Θράκη

η Ελληνική σημαία θα είναι βλασφημία

Ντεκόρ με σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»

Γιορτάστηκε με τελετή στο Χοχστ η Γιορτή του Παιδιού της 23ης Απριλίου.

Στις 24-4-2011 γιορτάστηκε με τελετή στο Χοχστ από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκης –μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης- η 23η Απριλίου που είναι η μέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού. Στην γιορτή αυτή που μετείχαν παιδιά από το Χοχστ και την γύρω περιοχή, μιλώντας ο πρόεδρος του συλλόγου Χασάν Μπαιράμ, ενημέρωσε τα παιδιά για την 23η Απριλίου μέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού, που ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ την αφιέρωσε στα παιδιά όλου του κόσμου.

Σχόλιο: Επειδή κάποιοι δεν θα πρόσεξαν καλά την φωτογραφία σας δίνουμε και ένα κοντινό μιας αφίσας ίδιας με αυτήν που έχουν στο βάθος της αίθουσας. Το τραγικό είναι ότι πολλοί από τα μέλη του συλλόγου είναι Ρωμά, αλλά από την αδιαφορία (;) της ελληνικής διπλωματίας εκεί καταλήγουμε….

Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_202.html

Και από: http://paspartoy.blogspot.com/2011/05/blog-post_09.html

***

Σημαία της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης" σήκωσαν οι Τούρκοι

Εορταστική εκδήλωση οργάνωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκης –μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης- στο Χοχστ για την ημέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού και στο βάθος της αίθουσας είχε αναρτηθεί σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

Στη γιορτή αυτή έλαβαν μέρος παιδιά από το Χοχστ και τη γύρω περιοχή και μιλώντας ο πρόεδρος του συλλόγου Χασάν Μπαιράμ ενημέρωσε τα παιδιά για την 23η Απριλίου την οποία που ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αφιέρωσε στα παιδιά όλου του κόσμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19775&Itemid=83

Πηγή: http://ypotheto.blogspot.com/2011/05/blog-post_7583.html#ixzz1M41HdXxf

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration