Logo
Print this page

Η Θράκη καλεί σε εγερτήριο σάλπισμα, διότι ο κίνδυνος κοντά μας όσο ποτέ!

Η Θράκη καλεί σε εγερτήριο σάλπισμα,

διότι ο κίνδυνος κοντά μας όσο ποτέ!

***

Η Θράκη καλεί σε εγερτήριο σάλπισμα

Πολλαπλά χτυπήματα δέχεται η Θράκη, την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στην χειρότερη μορφή κατοχής από την Τρόικα. - Η Τουρκία την ίδια ώρα, ξετυλίγει την μακροχρόνια πολιτική της για να μετατρέψει την Θράκη σε... παροικία της.

Κρίσιμη η κατάσταση της χώρας μας, εθνικός προβληματισμός, πυρετώδες καλοκαίρι με άγνωστες εξελίξεις.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται στην χειρότερη μορφή ξενοκίνητης κατοχής. Με κυβέρνηση που μεθοδευμένα την οδηγεί στην καταστροφή και τον αγανακτισμένο λαό σε απόγνωση αλλά και συσπείρωση.

Η Ελλάδα έρμαιο των λαθρομεταναστών. Χαρακτηριστικό το αμερικανικό σλόγκαν “εάν περάσετε τα ελληνικά σύνορα παράνομα, αποκτάτε περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες”.

Κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη με αντιπροσωπεία της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του ανθρώπου, πραγματοποίησαν αυτοψία 18-20 Μαρτίου 2011 στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών Ροδόπης και Έβρου.

Κλιμάκιο Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων επισκέπτονται τα κέντρα υποδοχής.

Μόνον τους τρεις πρώτους μήνες του 2011 από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία στην περιοχή του Έβρου πέρασαν στην Ελλάδα 5.281 λαθρομετανάστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δημιουργηθούν 4 νέα κέντρα υποδοχής 400-700 ατόμων. Δύο εξ αυτών στην Θράκη.

Ερωτώ τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη “ποιο θα είναι το εθνικό συμφέρον;” γιατί αναφέρει “δεν πρέπει να αντιδράσουν οι Θρακιώτες στην δημιουργία των”.

Πόσο επικίνδυνη η επιλογή των κέντρων δίπλα στα τουρκικά σύνορα! Τι προμηνύουν όλα αυτά; Όταν η περιφρούρηση είναι ελλιπής!

Στις 20 Μαΐου Τούρκοι δουλέμποροι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να περάσουν με βάρκες 97 λαθρομετανάστες. Με κατ΄ επανάληψη πυροβολισμούς κατά των τριών Ελλήνων αστυνομικών και δύο ανδρών της Frontex. Μετά επικοινωνίας με το κέντρο, το κλιμάκιο ενέδρας πήρε εντολή να απομακρυνθεί από το σημείο.

Έτσι χάρη “φιλίας”, τους αφήνουμε να περνούν ανενόχλητα και οδηγούνται προς Αθήνα. Μέχρι πότε θα γίνεται κατάληψη της Ελλάδος από Ασιάτες ισλαμιστές!

Ο περιβόητος φράχτης των 12,5 χλμ στον Έβρο είναι στις υποσχέσεις. Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η τοπογραφική αποτύπωση, ούτε η γεωτεχνική έρευνα.

Προτείνεται τα έξοδα κόστους 4.800.00 ευρώ να τα αναλάβει το ταμείο ΕΕ Εξωτερικών Συνόρων.

Με την τροποποίηση της Συμφωνίας Σέγκελ στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 24 Ιουνίου, πρέπει να εισηγηθούν οι αρμόδιοι τον αυστηρό έλεγχο στις ούλες εισόδου με την Τουρκία.

Εφ' όσον και οι Γερμανοί λένε, θα αποσύρουν την ομάδα Frontex λόγω κόστους και θα επαναφέρουν τον έλεγχο διαβατηρίων στα εσωτερικά σύνορα των χωρών – μελών.

Το Περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συγκρότησε διαπαραταξιακή επιτροπή για την κατάθεση προτάσεων στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το μεταναστευτικό.

Είναι το μέγιστο επικίνδυνο από πολλών ετών προγραμματισμένο σχέδιο, στην απογύμνωση της Ελλάδος:

Την μεταφορά επιδοτουμένων επιχειρήσεων στις γείτονες χώρες, την τεχνητή οικονομική κρίση και την υποδούλωση μας στο ΔΝΤ, την αύξηση της ανεργίας, την αποδημία των νέων μας στο εξωτερικό και την κυβέρνηση που θέλει να πουλήσει τα υπάρχοντα της Ελλάδος.

Είναι δυνατόν να έρχεται επίσκεψη στην Ελλάδα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τις δύο από τις τρεις ημέρες να είναι ιδιωτική επίσκεψη στην Θράκη με τους πολυπληθείς διπλωμάτες!

Κανένας εκ των υπουργών δεν έδειξε ενοχλημένος “Σιγά όλοι κοιμούνται”. Αλωνίζουν τα χωριά Ροδόπης και Ξάνθης με τον Τούρκο πρόξενο και τους ψευτομουφτήδες και δίδουν κατευθύνσεις και ενθάρρυνση.

Την 14η Μαΐου η Θράκη εορτάζει την 91η επέτειο της Απελευθέρωσης της, με επιτυχείς επταήμερες εκδηλώσεις τοπικών καλλιτεχνών. Έχει κληθεί να παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Προτίμησε να παρευρεθεί στην παρέλαση του Διδυμότειχου. Γιατί!!!

Δεν θέλουν να προβληματίζουν τον Τούρκο Πρόξενο στο ελληνικό έδαφος. Προς κυβερνά στην Διοικητική Πρωτεύουσα της Θράκης;;; “Απαιτούμε τον σεβασμό της Ελληνικής Θράκης, της Πατρίδος μας από κάθε ξένη επιβουλή και δάκτυλο ανθελληνικό”.

Το μεταναστευτικό εντάσσεται στους στόχους του πανισλαμισμού της Ευρώπης. Με τη νέα προσέγγιση ο Νταβούτογλου το ονομάζει “στρατηγικό βάθος” με γνώμονα την ενσωμάτωση των γειτονικών περιοχών με την Τουρκία.

Στις 25/4/2011 πραγματοποιήθηκε συνέδριο στη μνήμη του Σαδίκ Αχμέτ στο Πανεπιστήμιο Γαζί της Άγκυρας. Με θέμα “τον τουρκισμό στην Δυτική Θράκη” με την σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης και την φωτογραφία του.

Την πρωτομαγιά με πρωτοβουλία του “Κέντρου Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού” κατόπιν αιτήματος παραγόντων Ρόμα του Δροσερού Ξάνθης και χρηματοδότηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, έγινε ομαδική περιτομή 71 παιδιών 8-16 ετών από Τούρκους γιατρούς στη μνήμη του Σαδίκ.

Η Ελληνική Πολιτεία παραδίδει ακόμη μια γενιά Ελλήνων Ρόμα στην καταπιεστική κηδεμονία του τουρκικού προξενείου.

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο. Στην Ελλάδα υποβαθμίζουν κάθε ιστορική μνήμη, θέλοντας να την εξαλείψουν.

Αντιθέτως οι Τούρκοι την αναζωογονούν, την ημέρα αυτή ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα. Πραγματοποιούν σωρεία εκδηλώσεων, θεωρώντας την Θράκη δικό τους προτεκτοράτο:

Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης κρατά ισχυρούς δεσμούς. Μεταφέρουν χώμα από το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, με παραλαβή στα Ύψαλα κατόπιν μεγάλων τιμών.

Ο Αντιπρόεδρος της άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής “Τουρκικής” Μειονότητας Δυτικής Θράκης λέει: “ Ο αγώνας ελευθερίας και ανεξαρτησίας των Τούρκων ξεκίνησε ακόμη μια φορά”. Την ίδια ημέρα 60 τελειόφοιτοι διπλωμάτες της Τουρκίας αλωνίζουν την Θράκη.

Πως είναι δυνατόν 49 άτομα αλεβίτικων χωριών συνοδευόμενα πήγαν στην Άγκυρα να προσκυνήσουν το μαυσωλείο του σφαγέα Κεμάλ;

Πως ενεργεί και δραστηριοποιείται το Τουρκικό Προξενείο ανενόχλητα με τον μανδύα του πολιτισμού στην τουρκοποίηση των Πομάκων και Ρόμα!

Την ημέρα τιμής της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου επέλεξε και η κ. Ερντογάν, σύζυγος του Πρωθυπουργού της Τουρκίας να επισκεφθεί την Θράκη Ιδιωτικώς.

συνοδευόμενη από τον Υπουργό Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς δεκάδων βουλευτών και άλλων προσκεκλημένων, για την τελετή περιτομής του εγγονού του Αχμέτ Σαδίκ, εξτρεμιστού της μουσουλμανικής μειονότητας.

Η κ. Εμινέ Ερντογάν έφερε τον νεοϊσλαμισμό στην Θράκη με την πολύχρωμη μαντίλα την οποία υιοθέτησαν μουσουλμάνες μοντέρνα ενδεδυμένες.

Η ίδια η Τουρκία δεν συμμετέχει σε δημόσιες εκδηλώσεις λόγω πρωτοκόλλου του κεμαλικού κοσμικού καθεστώτος. Κατάφερε με την προεκλογική της επίσκεψη να αναζωπυρώσει και επεκτείνει το Ισλάμ στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Επικρατείας στο γεύμα της άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής στέλνει το μήνυμα “να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή. Αυτή η περιοχή είναι πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη και την άγκυρα... οι οικονομικές σχέσεις ορίζουν τις πολιτικές...”.

Το θέμα Θράκη με την ισλαμική μαντίλα παίρνει διαστάσεις. Συνέδριο με θέμα “Το Ισλάμ στην Ελλάδα” 11 Ιουνίου στην Αθήνα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς – Καστορίας 34-36. Μεταξύ των ομιλητών η κ. Θάλεια Δραγώνα.

Η Τουρκία αναπτύσσει μακροχρόνια πολιτική και αποβλέπει σε ένα ηγετικό περιφερειακό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνον των Βαλκανίων, την Ανατολική Ευρώπη και Δυτική Ασία.

Προ του 2001 βρισκόταν σε οικονομική πτώση. Με την άφιξη του Κεμάλ Ντερβίς (ήταν αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον) και δανεισμό 16 δις δολάρια από το ΔΝΤ, την μείωση στο 10% της φορολογίας των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα προσέλκυση νέων επενδυτών. Είναι μια από τις νέες αναδυόμενες αγορές τώρα.

Η Ελληνική κυβέρνηση γιατί ενεργεί καταστροφικά και μας οδηγεί στην άβυσσο;

Που είναι η απόφαση της Δικαιοσύνης για το αντισυνταγματικό μνημόνιο; Που είναι η προστασία των Ελλήνων από τις κλοπές και εγκληματικές ενέργειες;

Που είναι η προστασία της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες; Που είναι η προάσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας; Και αυτή την χώρα που έχουμε την έχουν υποθηκεύσει, με τα δις εκατομμύρια που περιέργως πολλαπλασιάζονται.

Όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα σε πειραματικό στάδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και θα επεκταθεί στην ΕΕ.

Θεωρούν την Θράκη παροικία τους οι Τούρκοι και όχι μόνον, επεκτείνονται μέχρι και την Θεσσαλονίκη. Θα τους αφήσουμε να επισημοποιήσουν την συνδιοίκηση;

Θα χαρίσουμε την Θράκη έτσι στους Τούρκους; Ακόμα το αίμα των σφαγιασθέντων είναι νωπό. Τι λέτε;

Είναι δική μας ευθύνη και υποχρέωση όλων.

Όλοι οι πολίτες ενωμένοι στο εγερτήριο σάλπισμα, να σώσουμε την Θράκη για να σωθεί η Ελλάδα.

Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει γιατί το θέλει ο Θεός.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_2241.html

***

Θράκη: Ο κίνδυνος κοντά μας όσο ποτέ!

του Λουκά Δ. Συμπερά

Η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου σαν ανεξάρτητο κράτος πριν μερικά χρόνια αποτελεί γεγονός που αργά ή γρήγορα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και θα περιπλέξει περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στα Βαλκάνια.

Το Κοσσυφοπέδιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Αλβανικό αλυτρωτισμό που προωθείται υπό την ανοχή των ΗΠΑ. Η ύπαρξη πολλών μικρών κρατιδίων-προτεκτοράτα αποτελεί τον απώτερο στόχο των ΗΠΑ αλλά και γενικότερα της Δύσης στα Βαλκάνια με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα η προκλητικότητα της Τουρκίας κλιμακώνεται επικίνδυνα με απρόβλεπτες συνέπειες όσον αφορά τη σταθερότητα στη περιοχή. Παράλληλα κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει/αγνοήσει την οικονομική διείσδυση της Τουρκίας στα Βαλκάνια εν μέσω της δικής μας αδυναμίας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Για να αντιμετωπίσει ένα κράτος τέτοιου είδους προκλήσεις, θα έπρεπε εγκαίρως να είχαν παρθεί μέτρα που θα «έκοβαν» μία και καλή τη διάθεση αυτών που τα προκαλούν. Μέτρα δραστικά, μέτρα με νόημα, που θα αποσαφήνιζαν τις θέσεις, προθέσεις αλλά και διαθέσεις μας.

Ωστόσο στην Ελλάδα οι έννοιες πρόληψη και ο σχεδιασμός, κυρίως στα εθνικά θέματα, είναι άγνωστες όπως επίσης έννοια άγνωστη είναι και ο σεβασμός στους 5.000.000 «ενοχους» Έλληνες που τόλμησαν να μην κατοικούν στην Αθήνα. Μέσα σε αυτούς τους «ενοχους» Έλληνες, υπάρχουν κάποιοι πιο…«ένοχοι» που κατοικούν στη Θράκη και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου αριθμούν περί τους 350.000 κατοίκους. Το 70% είναι χριστιανοί ενώ το υπόλοιπο 30% μουσουλμάνοι. Η συνθήκη της Λωζάνης που υπογράφηκε στις 24 Ιουλίου 1923 αναφέρει κάποια άρθρα περί προστασίας των μειονοτήτων, και θρησκευτικών ελευθεριών, τα οποία έγιναν σεβαστά και τηρήθηκαν από την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η Τουρκία δεν έκανε το ίδιο στη Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και τη Τένεδο. Το ότι η Ελλάδα αδιαφόρησε και δεν στήριξε όσους διώχτηκαν στις τρεις προαναφερθείσες περιοχές, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το ίδιο αδιαμφισβήτητο είναι πως συνεχίζει να αδιαφορεί και για όλους όσους κατοικούν στη Θράκη μας. Τα γεωγραφικά όρια της Τουρκίας ναι μεν βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου, ωστόσο η ταχτική και η πολιτική που ασκεί ουσιαστικά το γειτονικό κράτος, παραπέμπει στη προσπάθεια μιας συγκυριαρχίας στη Θράκης μας.

Η ύπαρξη ενός μορφώματος στη Θράκη μας, με το όνομα Τούρκικο προξενείο έχει ρόλο υπονομευτικό και δεν σέβεται την «Σύμβαση της Βιέννης επί των προξενικών σχέσεων» που συντάθηκε στις 24 Απριλίου το 1963, υπογράφηκε από την Ελλάδα το Φεβρουάριο του 1975, και από τη Τουρκία το Φεβρουάριο του 1976. Στο άρθρο 55 αυτής ορίζεται:

«Υπό την επιφύλαξιν των προνομίων των και των ασυλιών πάντα τα πρόσωπα άτινα απολαύουν των προνομίων τούτων και ασυλιών, έχουσι υποχρέωσιν όπως σέβωνται τους νόμους και κανονισμούς του κράτους διαμονής. Έχουσιν ωσαύτως υποχρέωσιν όπως μη αναμειγνύωνται εις τας εσωτερικάς υποθέσεις του κράτους τούτου».

Και συνεχίζει στη δεύτερη παράγραφο…

«Οι προξενικοί χώροι δεν χρησιμοποιούνται κατά τρόπον μη συμβιβαζόμενον προς την άσκησιν των προξενικών καθηκόντων»!

Σε αντίθεση με τα πιο πάνω, το Τούρκικο προξενείο χρηματοδοτεί οτιδήποτε το ανθελληνικό, «φακελώνει» όσους αντιτίθεται στα σατανικά του σχέδια, επιβουλεύεται την εθνική μας συνοχή και κυριαρχία, όπως επίσης προσπαθεί να υφαρπάξει Ελληνικές περιουσίες. Η αντίδραση των Ελληνικών κομμάτων χρόνια τώρα ενάντια σε αυτή τη στάση ήταν και είναι άξια απορίας.

Αδιαφορούν για όλους και για όλα, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους ψήφους των κατοίκων της Θράκης με διάφορα τεχνάσματα, και συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια στις προκλήσεις. Μάλιστα κάποιες φορές η ψηφοθηρία οδήγησε τους Έλληνες πολιτικούς να σιωπήσουν και να σιωπούν όταν κάποιοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνεχίζουν να ονομάζουν τους εκεί μουσουλμάνους, ως Τούρκους, ενώ την ίδια στιγμή χωρίς ίχνος ευαισθησίας, δεν πήραν σαφή θέση ενάντια στη προσπάθεια του Τουρκικού προξενείου που επιχειρεί την υφαρπαγή Ελληνικών περιουσιών, με σκοπό να δημιουργήσει μια «συνέχεια» στη Τουρκική επικράτεια.

Η άνθηση και η οικονομική ευημερία μιας περιοχής, σημαίνει αναβάθμιση αυτής, έδαφος για επενδύσεις, λιγότερη ανεργία και ευοίωνο μέλλον. Ωστόσο τα στατιστικά σε αυτή τη περίπτωση δείχνουν άλλα. Εδώ τη «μερίδα του λέοντος» την κατέχουν κύκλοι που εξαρτώνται από την Άγκυρα, και όχι οι Έλληνες.

Έλληνες πολιτικοί σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε και βάλτε ένα τέλος στο βρώμικο ρόλο του Τουρκικού προξενείου, εκμεταλλευόμενοι τη «Σύμβαση της Βιέννης επί των προξενικών σχέσεων».

Έλληνες πολιτικοί επιτέλους καταλάβετε για ποιο ρόλο σας ψηφίσανε αυτοί που το έκαναν.

Και για να τελειώνουμε, Έλληνες πολιτικοί αντιληφθείτε πως… όταν έχεις δύο παιδιά πρέπει να τα αγαπάς το ίδιο.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_4093.html

***

Επιθεώρηση" στην Θράκη κάνει ακόμη ένας Τούρκος πολιτικός

Το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ και το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το μεσημέρι ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, προερχόμενος από την Αθήνα, όπου συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Τον πρόεδρο του λαϊκού ρεπουμπλικανικού κόμματος της Τουρκίας (CHP), υποδέχθηκε ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Χουσεΐν Οζντεμίρ, ενώ λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι αναχώρησε οδικώς για τη Θράκη.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας, με το δήμαρχο Ιάσμου, θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, ενώ σήμερα το βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο, που θα δοθεί με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Εδώ επιβεβαιώνεται η παροιμία, "μπάτε σκύλοι κι αλέστε...", ενώ ο Γιώργος κάνει κανό!

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_6354.html

 

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR