Ζωηφόρος

Το τίμημα του ψεύδους...,

Το τίμημα του ψεύδους...

Κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

των εφημερίδων Γκιουντέμ και Μιλλέτ

Άρχισαν οι διαδικασίες κατάσχεσης σε βάρος των εφημερίδων Γκιουντέμ και Μιλλέτ. Οι διαδικασίες κατάσχεσης άρχισαν λόγω των αστρονομικών προστίμων που καταδικάστηκαν να πληρώσουν οι εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ, λόγω των αγωγών που είχε υποβάλει η Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που υπηρετούσε στο τουρκικό δημοτικό του Μεγάλου Δερείου.

Ως αποτέλεσμα των εγγράφων κατάσχεσης που έστειλε ο δικηγόρος της Χαράς Νικοπούλου, μπλοκαρίστηκαν και πάγωσαν οι λογαριασμού της Γκιουντέμ και της Μιλλέτ στις τράπεζες Ζιραάτ και Εθνική.

 Το δικαστήριο κρίνοντας τις αγωγές που είχε υποβάλλει η Χαρά Νικοπούλου ζητώντας από κάθε μια εφημερίδα 1 εκ. ευρώ, καταδίκασε τις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ σε πρόστιμα 150 και... 120 χιλιάδων ευρώ.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε μάλιστα πως από αυτά τα πρόστιμα θα έπρεπε να πληρωθούνε αμέσως στην Χαρά Νικοπούλου από την μεν Γκιουντέμ 20.000 ευρώ και από την δε Μιλλέτ 30.000 ευρώ. Η Χαρά Νικοπούλου τις προηγούμενες μέρες είχε κοινοποιήσει και στις δύο εφημερίδες πως ζητά την πληρωμή αυτών των χρημάτων, αναφέροντας πως σε περίπτωση μη πληρωμής θα προέβαινε σε πράξεις κατάσχεσης.

Η Χαρά Νικοπούλου τις προηγούμενες μέρες με κοινοποίηση δικαστικής απόφασης προς τις τράπεζες Ζιραάτ και Εθνική μπλοκάρισε τους λογαριασμούς των εφημερίδων τις οποίες είχε μηνύσει. Έτσι κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί των Χουλιά Εμίν και Τζεμίλ Καμπζά από την Γκιουντέμ και οι λογαριασμοί των Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ από την Μιλλέτ.

Η πράξη κατάσχεσης που έστειλε στις τράπεζες η Χαρά Νικοπούλου, έφτασε στην μεν Γκιουντέμ στις 11-4 και στην δε Μιλλέτ στις 12-4. Στα επόμενα στάδια αναμένεται να αρχίσουν από τη Χαρά Νικοπούλου οι διαδικασίες κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των δημοσιογράφων της Γκιουντέμ και Μιλλέτ.

Σχόλιο : Όταν η Χαρά (της Ελλάδας) τους είπε να ζητήσουν συγγνώμη στη βάση ενός συγκεκριμένου κειμένου που είχε ετοιμάσει δεν ήθελαν. Ε, καλή η μαγκιά αλλά..

TourkikaNea.gr

Από το Εθνικά θέματα - Άμυνα

Πηγή: http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/04/blog-post_2064.html

Και από: http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_16.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel