Ζωηφόρος

Θράκη-Ευρωεκλογές-Σχέδιο "Ημισέληνος": "Απόβαση" 10.000 μουσουλμάνων που ζουν στην Τουρκία

Σε πλήρη εφαρμογή έχει θέσει η Άγκυρα το σχέδιο << Ημισέληνος >> στην Θράκη με τελικό στόχο να κοκκινίσει ο πολιτικός χάρτης των νομών Ροδόπης και Ξάνθης το βράδυ των ευρωεκλογών της 25ης Μαίου και να..<< τουρκέψουν >> οι πρωτεύουσες τους.

Πρωταγωνιστές στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου για την επιτυχία του οποίου προγραμματίζεται μεθοδικά στο παρασκήνιο μια γιγαντιαία κινητοποίηση 10.000 δυτικοθρακιωτών τουρκογενών μουσουλμάνων που έχουν μεταναστεύσει στην Τουρκία και θα έλθουν στις κάλπες της μεταπροσεχούς Κυριακής για να ψηφίσουν το αυτονομιστικό κόμμα του Σαδίκ είναι η πολιτική << συμμορία >> των τεσσάρων :

-Ο καταγόμενος από το μειονοτικό χωριό Αριαννά Ροδόπης Τούρκος Υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Ερντογάν Μεχμέτ Μουεζίνογλου. Ο επονομαζόμενος και αρχιτέκτων του σχεδίου.

-Ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας << Τούρκων >> Δυτικής Θράκης Χαλήτ Χαμπίμπογλου ο οποίος έχει τεθεί αντίστοιχης μεγάλης κινητοποίησης για την εγγραφή δυτικοθρακιωτών μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους των αντίστοιχων Ελληνικών Προξενείων της Γερμανίας, της Δανίας, της Μεγάλης Βρεττανίας και του Βελγίου. Πρόκειται για στέλεχος που αναφέρεται στην Αγκυρα αλλά έχει άριστες σχέσεις με το βαθύ γερμανικό κράτος της Μέρκελ.

-Ο Τούρκος Πρόξενος Ιλχάν Σενέρ ο οποίος αλωνίζει κάθε βράδυ σε όλα τα τζαμιά της περιοχής της Θράκης προπαγανδίζοντας ανοικτά υπέρ της ψήφου στο μειονοτικό κόμμα Σαδίκ και των πιστοποιημένων από το Προξενείο υποψηφίων συμβούλων..

-Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Μετέ ο οποίος οργανώνει συνεχώς κεκαλυμμένες πολιτικές συγκεντρώσεις μέσα στα τεμένη με πρόσχημα την διεξαγωγή της προσευχής Μεβλίτ.

Την υψηλή εποπτεία της γιγαντιαίας κινητοποίησης μαμούθ που προετοιμάζουν με καραβάνια οι μουσουλμάνοι της Τουρκίας φαίνεται ότι έχει ο διδάκτωρ και Πρόεδρος του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης , στενός συνεργάτης του Ερντογάν Χαλίπ Τερέν ο οποίος επίσης κατάγεται από το μειονοτικό χωριό Ραγάδα της Ροδόπης. Ο κύριος Τερέν επισκέφθηκε μυστικά την προηγούμενη εβδομάδα το νομό Ροδόπης συνοδευόμενος από τον θεολόγο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν ο οποίος πήγε μέχρι τα σύνορα των Κήπων και τον πήρε με το αυτοκίνητο του για να μετάσχει υποτίθεται σε ένα μνημόσυνο. Φυσικά μόνο γι αυτό δεν ήρθε. Ο Τερέν είχε γίνει πρό έτους πρωταγωνιστής επεισοδίου στα σύνορα γιατί έφερε διαβατήριο που ανέγραφε την γενέτειρα του με τουρκική ονομασία. Του απαγορεύτηκε η είσοδος μέχρι που το γραφείο Ερντογάν τον προμήθευσε ένα διπλωματικό διαβατήριο.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν οι Τούρκοι στην εκλογική μάχη του Μαίου στην Θράκη – η Αθήνα δυστυχώς κοιμάται- είναι και το γεγονός ότι διοργανώθηκε πριν τρεις μέρες στα σύνορα Γερμανίας -Δανίας το Συνέδριο της FYEN, της οργάνωσης των Απόδημων << Τούρκων >> Δυτικοθρακιωτών στην οποία μετέχουν η Ευρωπαική Ομοσπονδία Δυτικοθρακιωτών με επικεφαλής τον ανθέλληνα Χαμπίπογλου, ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας και το κόμμα Σαδίκ (DEP). Δεδομένου ότι στις ευρωπαικές εκλογές δημιουργούνται εκλογικά τμήματα σε όλα τα ελληνικά προξενεία στην Ευρώπη και λαμβανομένου υπόψιν ότι η εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους γίνεται εύκολα μέχρι την τελευταία στιγμή για οποιονδήποτε έλληνα πολίτη, οι εξτρεμιστές της Δυτικής Ευρώπης εκπονούν σχέδιο για μαζική ψήφο των Δυτικοθρακιωτών μουσουλμάνων της Γερμανίας και άλλων γειτονικών χωρών στα κατά τόπους Προξενεία χωρίς να υποβληθούν στην βάσανο της μεταφοράς στην Ελλάδα όπως θα γίνει με το καραβάνι των μειονοτικών από την Προύσσα. Με την ελληνική ταυτότητα ανά χείρας και ελληνική ιθαγένεια μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε . Είναι μάλιστα τόσο βέβαιοι για την επιτυχία του σχεδίου τους οι αυτονομιστές μειονοτικοί της Γερμανίας ώστε στο εν λόγω Συνέδριο έλαβαν μια απόφαση πρόκληση : Να διεξαχθεί το επόμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας <<Τούρκων>> Ευρώπης στην Κομοτηνή το 2015. Κρούση να μετάσχει στην κινητοποίηση των εξτρεμιστών μουσουλμάνων για την επιτυχία της εκλογικής καθόδου του κόμματος Σαδίκ στις ευρωεκλογές έγινε και στην Γερμανίδα βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ Τζεμιλέ Γουσούφ η οποία είναι μουσουλμανικής καταγωγής και κατάγεται από την Κομοτηνή. Εξελέγη πέρυσι Βουλευτής Ρηνανίας Βεστφαλίας και δηλώνει <<Γερμανίδα Τουρκικής καταγωγής >>.

Κεντρικός συντονιστής της κινητοποίησης μαμούθ με τα πούλμαν του μίσους είναι ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, παιδικός φίλος του Ερντογάν καθώς μεγάλωσαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι το 2004 ο Μουεζίνογλου ήταν ένα χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του AKP και επισκεπτόταν αραιά και που την γενέτειρα του Αρριανά Ροδόπης. Την χρονιά εκείνη συνόδευσε τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν σε μια εκτός προγράμματος επίσκεψη του στην περιοχή της Ροδόπης και τον πήγε στον χωριό του. Εκεί, παρόντος του τότε υφυπουργού Εξωτερικών και Βουλευτή της περιοχής Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην πρώτη επίσκεψη Τούρκου ηγέτη μετά από σαράντα χρόνια στην Θράκη ο Ερντογάν έδειξε στον Μουεζίνογλου τον μουεζίνη στον μιναρέ και μονολόγησε <<Μα γι αυτά εμείς πήγαμε φυλακή στην Τουρκία ! >>. Από τότε πέρασαν δέκα χρόνια , ο Μουεζίνογλου ανέβηκε ραγδαία την κυβερνητική και κομματική ιεραρχία του ισλαμικού κόμματος και τώρα έχει στήσει δύο στρατηγεία για την αθρόα μεταφορά μουσουλμάνων ψηφοφόρων στις ευρωκάλπες της 25ης Μαίου. Ένα στην Ανδριανούπολη και ένα στην Προύσσα. Πρόσφατα μάλιστα μετέβησαν εκεί γυναίκες από μειονοτικές οργανώσεις της Ροδόπης διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο ,προφανές με τα έξοδα ποίου, και συζήτησαν πως θα οργανωθεί στην εντέλεια η μεταφορά των ψηφοφόρων. Το σχέδιο προβλέπει μάλιστα ότι την ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα όλοι οι Βουλευτές της μειονότητας προκειμένου να διευθευτηθούν παρουσία τους τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα προκειμένου να περάσουν εγκαίρως στην ελληνική επικράτεια τα καραβάνια των ψηφοφόρων.

Σύνδεσμοι των Μουεζίνογλου και Χαμπίμπογλου στην περιοχή της Θράκης είναι ο Τούρκος Πρόξενος Ιλχάν Σενέρ και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Μετέ. Ο Πρόξενος η θητεία του οποίου λήγει τον Ιούλιο και μετατίθεται θέλει να κάνει ένα καλό φίνις και να βελτιώσει την εικόνα του στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών καθώς τα πρώτα δύο χρόνια έκανε αλλεπάλληλες γκάφες. Ήταν τόσο προκλητικός -ειδικώς όταν προανήγγειλε μέσω διαδικτύου ότι όσο είναι αυτός εκεί δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την Βουλή ο νόμος για τους ιμάμηδες- ώστε για πράτη φορά μετά το 1990 το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έκανε διάβημα στην Άγκυρα διαμαρτυρόμενο ότι παραβιάζει απροκάλυπτα της διεθνή σύμβαση της Βιέννης για τις προξενικές αρχές. Μετά από ορισμένα ατυχήματα και γκάφες ακόμη, όπως την μήνυση που του έκανε ένας ιμάμης του χωριού Σώστης και την ηχηρή αποχώρηση μιας υπαλλήλου του Προξενείου για την οποία πολλά ελέγχθησαν, ο Σενέρ με προυπολογισμό 15 εκατομμυρίων ευρώ άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Σήμερα κυκλοφορεί αξύριστος, με μουσάκι και ζιβάγκο σε όλα τα χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης επιδιώκοντας να δίνει την εικόνα του ευσεβούς και του μοντέρνου. Δέχεται στο Προξενείο υποψήφιες δημοτικές συμβούλους γυναίκες από την μειονότητα οι οποίες φορούν τζήν και μπλούζες με ντεκολτέ, χωρίς φερετζέ ( γεγονός αδιανόητο πριν λίγα χρόνια ) ενώ περνά τα βράδια του περιοδεύοντας στα τζαμιά μαζί με τον υποπρόξενο Μουράτ Ορτάς όπου προπαγανδίζει την ψήφο υπέρ του μειονοτικού κόμματος. Στην νεολαία της μειονότητας είναι γνωστός ως << ο Πρόξενος του twitter >> γιατί όλη μέρα βρίσκεται σε επαφή με νέους και με νέες από το διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει την διαρροή τους σε ελληνικά δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. Ιδιαίτερη κινητικότητα στην εκλογική μάχη με στόχο να υπερκελίσει τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζειμπέκ δείχνει και ο ψευρομουφτής Ξάνθης Μετέ ο οποίος παρά την προκλητικότητα του φαίνεται ότι πήρε το μάθημα του. Έτσι ενώ στην εκλογική αναμέτρηση του 2012 ούρλιαζε στα τζαμιά ότι << οι Τούρκοι να ψηφίζουν Τούρκους και όχι Γκιούρηδες >> στο τελευταίο μήνυμα του προς τους μουσουλμάνους προσφεύγει σε έναν κεκαλυμμένο ρατσισμό γράφει και προσθέτει << Ο Αλλάχ να μην δώσει και χαλάσει την αδελφοσύνη μας. Στις εκλογές θα στηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους >>. Ο Ζειμπέκ από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει ψηλά τις μετοχές του ακυρώνοντας την υποψηφιότητα της τσιγγάνας Σουλειμάν από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς εκτίμησε ότι θα << έκλεβε >> 20.000 τσιγγάνικες ψήφους από το μειονοτικό κόμμα DEP.

Εκτελεστικό όργανο στο σχέδιο για την επιτυχία του DEP είναι ο Πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Χαφούζ ο οποίος μέχρι πριν δύο χρόνια ήταν ο ..καφετζής της αποκαλούμενης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Από το γραφείο του έχουν περάσει και έχουν φωτογραφηθεί μαζί του για να έχουν επίσημη ευλογία της Άγκυρας τουλάχιστον πενήντα υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Crash στόχος των Τούρκων δεν είναι να κατεβάσουν το κόμμα Σαδίκ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στόχος τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης στις ευρωεκλογές καταγράφοντας ισχυρές δυνάμεις στην Θράκη, την Δωδεκάνησο , την Κρήτη και την Μακεδονία (εκεί που δρά το Ουράνιο Τόξο ) προκειμένου να διαπραγματευθούν από θέση ισχύος με τα ελληνικά κόμματα για το ποιους <<δικούς>> τους απολύτως ελεγχόμενους Βουλευτές θα περιλάβουν στην λίστα τους και πως θα τους << διανείμει >> την μειονοτική ψήφο. Ο στόχος των Τούρκων είναι διπλός : Καταγράφοντας ένα ποσοστό 1-2% στις ευρωεκλογές σε επίπεδο επικράτειας και κατακτώντας την πρώτη θέση το DEP στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης θα επιδιώξουν το επόμενο βήμα : Να εκλέξουν 2στους 3 Βουλευτές στην Ροδόπη και 2 στους 3 Βουλευτές στην Ξάνθη. Να αποδείξουν δηλαδή πληθυσμιακή υπεροχή. Με το νέο κόμμα η Άγκυρα μάλιστα επιδιώκει και την δική της μεταπολίτευση στην περιοχή : Δημιουργώντας φυτώριο νέων πολιτευτών -Βουλευτών με το κόμμα του Σαδίκ θα εξουδετερώσει και τους Βουλευτές βεντέτες όπως ο Ζειμπέκ της Ξάνθης και οι Ιλχάν και Χατζηοσμάν της Ροδόπης. Διόλου τυχαίος ο ρυθμός που δέχεται τους νέους υποψηφίους στο γραφείο του ο Πρόεδρος του DEP. Συνάντησε τις τελευταίες εβδομάδες τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους Τζεγκίζ Ομέρ, Ριντβάν Μολλά, Ισμαήλ Μουσταφά, Καρά Χασάν, Εμρέ Αχμέτ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Φερχάτ Χασάν Τεφίκογλου Αχμέτ, Τζιχάντ Ιμάμογλου. Ελμάς Χουσέμογλου ενώ γευμάτισε με τους υποψηφίους Δημάρχους Μύκης, Αρριανών και Ιάσμου. Ουσιαστικά δημιουργείται << τουρκική δεξαμενή πολιτευτών >> Τελευταίο αλλά όχι έλασσον : Το σύνθημα με το οποίο κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το μειονοτικό κόμμα Σαδίκ :

<< Ευρώπη, Ευρώπη, άκου την φωνή μας>>... Ποια εξέλιξη ενδεχομένως αποτρέψει τα μακροπρόθεσμα σχέδια τους για πλήρη επικράτηση ; Η τυχόν μείωση των Βουλευτών του Κοινοβουλίου μας από 300 σε 200. Ροδόπη και Ξάνθη θα γίνουν διεδρικές από τριεδρικές και θα εκλέγουν έναν βουλευτή από την πλειονότητα και έναν από την μειονότητα..

ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

 

Πηγή: http://www.logiastarata.gr/2014/05/10000.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel