Ζωηφόρος

Υπόνοιες για τα αίτια θανάτου του Χριστόδουλου

Αίσθηση προκαλεί ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Κάνοντας μια αναδρομή-απολογισμό των έργων του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από την ημέρα που εξελέγη στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου το 1998, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τον καρκίνο, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρεται στη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου του, φημολογία που αγγίζει τα όρια της συνωμοσιολογίας.

Ο πρώην υπουργός ζητεί από τον πρωθυπουργό και από τους έξι υπουργούς στους οποίους απευθύνεται η ερώτησή του να του απαντήσουν αν τελικά έγινε νεκροψία και νεκροτομή στη σορό του Χριστόδουλου και αν θα προβούν τελικά οι Αρχές στο άνοιγμα της υπόθεσης, προκειμένου να σταματήσουν οι θεωρίες συνωμοσίας που καλύπτουν την περίοδο 2007-2009, κατά την οποία πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Καραμανλής. Ειδικότερα, στην ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Επειδή πολλά δεινά βρήκαν τη χώρα μας “συμπτωματικά” από το καλοκαίρι του 2007 (ημερομηνία που ασθένησε) κι έπειτα, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία έτη, όταν η χώρα μας μπήκε υπό καθεστώς άμεσης ξένης κηδεμονίας, επειδή σε πολλές περιπτώσεις μεγάλων προσωπικοτήτων υπάρχει η βάσιμη υπόνοια ότι οι θάνατοί τους δεν προήλθαν αποκλειστικά από φυσικά αίτια, αλλά αντιθέτως ως αποτέλεσμα άλλων, πιο πολύπλοκων και σύνθετων δράσεων, επειδή συνωμοσίες κάθε είδους δεν πρέπει να αφήνονται αναπάντητες, αλλά ταυτοχρόνως και υπνωτιστές κάθε “σημαίας” δεν πρέπει να κάνουν ατιμώρητοι το δόλιο έργο τους, επειδή ο ελληνικός λαός και το ελληνικό έθνος δικαιούνται να ζουν υπό το φως της αληθείας και όχι υπό το καθεστώς απόλυτου σκότους, ερωτώνται ο πρωθυπουργός και οι κ.κ. υπουργοοί:

1. Ποια ήταν τα ακριβή αίτια θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα και από ποια Αρχή εκδόθηκαν;

2. Διεξήχθη νεκροψία και νεκροτομή κι αν ναι, από ποια δημόσια αρχή;

3. Θα προβούν οι αρμόδιες αρχές της πολιτείας στο άνοιγμα της υπόθεσης και στα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται για να αποκλειστεί η όποια υπόνοια υπάρχει για την αιτία θανάτου του;»

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Πηγή: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1608247

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel