Ζωηφόρος

Νάσος Θεοδωρίδης. Ο μεγάλος ευεργέτης της Τουρκίας

Χουριέτ: Ούτε ο Ερντογάν δεν θα έλεγε αυτά που είπε ο Θεοδωρίδης

Διεθνές ρεζιλίκι από τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τα Ίμια Καρντάκ – Γελάνε και οι Τούρκοι…

 

Θέμα σε όλες τις τουρκικές εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά media της γειτονικής χώρας έχει γίνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος προ ημερών αποκάλεσε τα Ιμια Καρντάκ προκαλώντας πονοκέφαλο στην ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα η εφημερίδα Χουριέτ φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για το θέμα με τίτλο: Είπε ότι τα Ιμια είναι τουρκικά και αναστάτωσε την Αθήνα...

Το ρεπορτάζ παραθέτει αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Θεοδωρίδης και μάλιστα αναφέρεται ότι τέτοια σχόλια δεν θα τα έκανε ούτε ο Ερντογάν!

Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5805.html

***

Νάσος Θεοδωρίδης. Ο μεγάλος ευεργέτης της Τουρκίας

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι βατραχάνθρωποι το 1996 στα Ίμια, μπορεί να το καταφέρει ένας στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα. Δηλαδή να ονομαστούν οι βραχονησίδες Καρντάκ και από γκρίζα ζώνη να γίνει…. κόκκινη, δηλαδή τουρκική.

Η Άγκυρα βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο στην ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση. Άραγε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, δε θα ήταν σκόπιμο και ορθό να αναλάβει ο Νάσος Θεοδωρίδης υπουργός Εξωτερικών και να λύσει το πρόβλημα στο Αιγαίο; Και να επαναφέρει το αλήστου μνήμης σύνθημα «Το Αιγαίο δεν ανήκει πουθενά, ανήκει στα ψάρια του».

Ο σάλος που ξέσπασε για το facebook του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε, όπως αναμενόταν και στην Τουρκία. Σιγά να μην άφηνε η Άγκυρα να πάει χαμένο ένα τέτοιο δώρο από την Αθήνα. Η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ το έκανε «σημαία» και με σημερινό ρεπορτάζ της για το θέμα γράφει: «Είπε ότι τα Ίμια είναι τουρκικά και αναστάτωσε την Αθήνα». Στο ρεπορτάζ παρατίθενται αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Θεοδωρίδης και μάλιστα αναφέρεται ότι τέτοια σχόλια δεν θα τα έκανε ούτε ο Ερντογάν.

Είδατε μεγαλεία ο Θεοδωρίδης, τον συγκρίνουν με τον Ερντογάν. Λέτε να κυοφορείται πολιτική αλλαγή στην Τουρκία και να κάνουν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρωθυπουργό; Που θα βρουν άλλον να τα λέει τόσο καλά;

Και μιας και ο κ. Θεοδωρίδης δεν έχει διαγραφεί ακόμη από τον ΣΥΡΙΖΑ παρά μόνο ειπώθηκε ότι οι απόψεις του δεν απηχούν τις θέσεις του κόμματος, προτείνουμε να συνεχίσει και με άλλα καυτά θέματα. Από το facebook, από το twitter ή ακόμη να γράψει βιβλίο και να αναφέρει:

- Η Πόλη ποτέ δεν ήταν ελληνική, άλλωστε είναι πιο κοντά στην Τουρκία.

- Τα Γιάννενα, αφού είχαν τόσα χρόνια τον Αλή Πασά να αλλάξουν δήμαρχο και να έρθει κάποιος από την Τουρκία να διοικήσει.

- Να βγούμε από το ευρώ και να υιοθετήσουμε την τουρκική λίρα.

- Η Επανάσταση του ’21 δεν έγινε ποτέ. Είναι παραμύθι των εθνικοφρόνων.

- Ο Σαμαράς είναι πράκτορας του Ερντογάν και ονομάζεται Μουσταφά Αντώνης.

- Ο Τσίπρας θα μας σώσει από τους επίδοξους κατακτητές της Ελλάδας τους… Ελβετούς. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας.

- Να κηρυχθεί ανεξάρτητο κρατίδιο Θράκης για να μην καταπιέζονται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων.

- Η Αγιά Σοφιά ήταν πάντοτε τζαμί αλλά ο Μέγας Κωνσταντίνος το μετέτρεψε σε Εκκλησιά.

- Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι πράκτορας των «Γκρίζων Λύκων».

Αυτές τις προτάσεις μπορεί να κάνει ο κ. Θεοδωρίδης και με την κάλυψη του συντρόφου Αλέξη.

Ένα σχόλιο στο Νάσος Θεοδωρίδης. Ο μεγάλος ευεργέτης της Τουρκίας

Diamond Angel είπε:

08/02/2013 στις 3:47 pm

O εχθρός πάντα βρισκόταν μέσα μας. Εκεί συνεχίζει να υπάρχει. Η κατάντια μας δεν είναι απλώς θλιβερή, είναι τραγική.

πηγή: http://www.antinews.gr/2013/02/08/203230/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel