Ζωηφόρος

''Μπορώ να συνεργαστώ και με το διάβολο για το καλό της χώρας''...

Σχόλιο ιστοσελίδας:

Ακόμη ένας πρόθυμος πολιτικός που θα συνεργαστεί και με το διάβολο για το καλό της χώρας!!!

Διαβάστε εδώ και για τους υπόλοιπους πρόθυμους…

 

http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9315:poioi-politikoi-synergazontai-akomi-kai-me-to-diavolo&Itemid=410

***

Η τελευταία μέρα της περιοδείας στην Κρήτη βρήκε το «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Λασίθι. Ξεκινώντας από την Σητεία συναντήθηκε με κατοίκους...

της περιοχής με τους οποίους συζήτησε το θέμα του τοπικού Νοσοκομείου.

Αργότερα συνάντησε ψαράδες με τους οποίους μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ένα από τα οποία είναι ότι βρίσκονται «απομονωμένοι» από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα λόγω γραφειοκρατίας.

Σημαντικές συζητήσεις είχε και στην Ιεράπετρα με νέους αγρότες, αλλά και με κατοίκους του Αγίου Νικολάου οι οποίοι και έσπευσαν να τον υποδεχθούν με ιδιαίτερη θέρμη.

«Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η πολιτική δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα κανενός. Ούτε είναι μία ιστορία που πρέπει να παίζεται μέσα σε κλειστά κομματικά γραφεία. Η πολιτική είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. Και το είπα σε κάποιους φίλους, ανεξαρτήτως των διαφωνιών που έχουμε ο καθένας για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να συμφωνήσουμε σε αυτό που συμφωνεί ο περισσότερος ελληνικός λαός.

Κλείνοντας σε δήλωσή του αναφέρθηκε ότι θα συνεργαζόταν και με τον «διάβολο» για το καλό της χώρας.

 

Πηγή: http://fimotro.blogspot.gr/2014/03/m_8386.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel