Ζωηφόρος

Ο άθρησκος αφελληνισμός, του Στρατή Χριστοδούλου,

Ο άθρησκος αφελληνισμός

του Στρατή Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε στην Λεσβιακή εφημερίδα «Δημοκράτης»  3-4-2008

Στις 25 Μαρτίου εορτάζει η Παναγία που Ευαγγελίζεται το θαύμα της Ενανθρωπήσεως του Σωτήρος Χριστού, καθώς και η σκλαβωμένη Ελλάδα που κηρύσσει την Επανάσταση και τον απελευθερωτικό αγώνα της κατά των Τούρκων, γι’ αυτό και χαιρόμαστε διπλά «…γιορτάζει η Παναγιά, γιορτάζει κι η πατρίδα…» όπως λέγει το Δημοτικό μας τραγούδι.

Οι Έλληνες κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορικής παρουσίας τους, αντιστάθηκαν και θυσιάστηκαν πολλάκις προβάλλοντας το «Μολών λαβέ», το «ή ταν ή επί τας», το «αέρα». Έζησαν με το «εν τούτω νίκα» και το «Χριστός Ανέστη» ως τρόπο ζωής υπομένοντας πολλά δεινά για να μπορούν οι σημερινοί κατοικούντες την χώρα μας να ομιλούν και να γράφουν μία εκ των αρχαιοτέρων γλωσσών της υφηλίου, να απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του θρησκεύειν.

Σήμερα το CDRSEE - Κέντρο Δημοκρατίας και συμφιλίωσης (και διάλυσης) ιστορικών λαών Ν.Α. Ευρώπης (βλ. νεοεποχήτικη Νέα Τάξη) – παρασέρνει σε αντιφατικούς φαρισαϊσμούς πολλούς ανθρώπους και στη χώρα μας που προωθούν πρωτότυπους τρόπους ζωής προσπαθώντας να καταργήσουν καθετί που θεωρείται αξία, χωρίς να κατανοείται ότι γίνονται όργανα ξένων επιδιώξεων που μορφοποιούν ο Ουγγροεβραίος Σόρος και οι συν αυτώ μυστικοί ηγεμόνες. Ειδικότερα στην Ελλάδα παρατηρείται η εμμονή ατόμων διαφόρων θεωριών και πολιτικών πεποιθήσεων, ειδικότερα αριστερών ριζοσπαστικών, ανανεωτικών κ.λ.π. που παρουσιάζονται να μισούν με φανατική υστερία τις Ελληνικές σημαίες, τον Εθνικό ύμνο, να επιδιώκουν την κατάργηση των παρελάσεων, των επετείων, να μην θέλουν τις Εκκλησίες, το Έθνος, την πατρίδα, παραβλέποντας ότι π.χ. στην Κατοχή το ΕΑΜ σήμαινε «Εθνικό», ότι ο Άρης Βελουχιώτης έκανε ότι έκανε αλλά περιφερόμενος στα χωριά κρατούσε την Ελληνική σημαία και έμπαινε στις Εκκλησιές για να προσκυνήσει, ότι στην Κατοχή οι αριστεροί αντιστάθηκαν ως πατριώτες, με πολλές παλαιές συγκεντρώσεις κομμουνιστών που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και πλήθη αριστερών να ψάλλουν δακρυσμένοι τον Εθνικό Ύμνο υποδεχόμενοι τη σορό του δολοφονημένου Γρ. Λαμπράκη!

Οι παρασυρμένοι από έναν διαρκή και πολυμέτωπο άθρησκο αφελληνισμό που επιχειρείται με στόχο την κατάρρευση της Ελληνικής κοινωνίας που νομίζουν ότι θα αντικατασταθεί με ότι αντιπροσωπεύει ο αρρωστημένος κομματισμός, εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ένα αντιπατριωτικό και αθεϊστικό φρόνημα, πέφτοντας στην παγίδα των μηχανισμών της «Νέας τάξης» που επιδιώκει την ισοπέδωση κάθε αξίας και ιδανικού, αφού πληγούν βαθιά οι πολιτισμικές μας ρίζες, η γλώσσα, η θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματά μας, όπως διεμήνυσε ο Χ. Κίσιγκερ στον επιχειρηματικό κόσμο των ΗΠΑ, διαχρονικά και πολλοί άλλοι ομοϊδεάτες του!

Αγκιστρωμένους σ’ αυτή την παγίδα βλέπουμε σήμερα κάποιους (ευτυχώς λιγοστούς) που φαίνονται να μην έχουν χωνέψει για παράδειγμα την απόσυρση του βιβλίου-αίσχους Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού γι’ αυτό και ωρύονται ακόμα! Τα βάζουν με υπουργούς, δεσποτάδες και με όσους χάλασαν τα σχέδιά τους. Σήμερα που Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί καραδοκούν να επωφεληθούν οτιδήποτε είναι «κερκόπορτα», μερικοί «δικοί μας» εξωμότες υποστηρίζουν ακόμα το ανιστόρητο βιβλίο που θα δίδασκε σε μικρά Ελληνόπουλα μεταξύ άλλων ότι ο Ελληνικός στρατός «καταλαμβάνει (και όχι απελευθερώνει) εδάφη της Μακεδονίας και της Ηπείρου… πολλά νησιά του ανατολικού Αιγαίου»  αναφερόμενο στην εποχή των Βαλκανικών πολέμων! Που ενώ ο ΟΗΕ έχει καταδικάσει την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και καλεί τους κατακτητές να άρουν τα στρατεύματά τους, υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του απαράδεκτου σχολικού βιβλίου που αναφέρει τρεις φορές την λέξη «διχοτόμηση της Κύπρου»! Υποστηρίζοντας με φανατισμό το βιβλίο που για το έπος του 1940-41 αναφέρει ότι οι Έλληνες απλά «απομακρύνουν τα ιταλικά στρατεύματα» ενώ τα ξένα συγγράμματα βοούν για την ανδρεία των Ελλήνων. Δεν χωρούσε καν στο βιβλίο-ντροπή η λέξη «αέρα», ούτε η ρήση του Ουίνστον Τσόρτσιλ «…οι ήρωες αγωνίζονται ως Έλληνες», ενώ υπήρχε χώρος για φωτογραφία του εβραϊκού ολοκαυτώματος, όχι όμως για τα Καλάβρυτα, τον Χορτιάτη, το Δίστομο κ.α. Ας σημειωθεί ότι στην Γαλλία τιμάται και αναφέρεται σε σχολικά βιβλία, η ημέρα σφαγής αμάχου πληθυσμού ενός χωριού Οραντούρ από τους Γερμανούς, όπου παρέστη και ο Γερμανός Πρόεδρος ζητώντας συγνώμη απ’ τους Γάλλους.  Στην Ελλάδα όμως κάποιοι «λίγοι» δεν ντρέπονται που για την θανάτωση των Ελλήνων παππούδων και γιαγιάδων τους στη Σμύρνη το εν λόγω «Ελληνικό βιβλίο» αναφέρει ότι συνωστίσθηκαν και έφυγαν, χωρίς να αναφερθεί τουλάχιστον ότι οι διωκόμενοι και σφαζόμενοι ζούσαν 3.000 χρόνια στην Μικρά Ασία που αυτοί έχτισαν. Χτυπιούνται κάποιοι που έχασαν το βιβλίο-προδοσία που ανέφερε τους Κλέφτες που έκαναν τετρακόσια χρόνια αντίσταση στην τουρκοκρατία ότι επιτίθονταν σε «κρατικούς αξιωματούχους» εννοώντας τους Τούρκους αγάδες (άκουσον άκουσον) που τους παρουσιάζει ως νόμιμους ηγεμόνες της κατακτημένης Ελληνικής γης! Υπερηφανεύονται μερικοί για το βιβλίο που αναφέρει ότι τα επόμενα 50 χρόνια μετά την Γαλλική επανάσταση ο ευρωπαϊκός πολιτισμός γίνεται «ο ιδανικός πολιτισμός για όλους» (1789-1840), εννοώντας τον πολιτισμό των πολέμων του Ναπολέοντα, των Άγγλων, Γάλλων, Πορτογάλων, Ολλανδών  που επιβάλλουν την αποικιοκρατία σφάζοντας και μεταφέροντας δούλους, διαπράττοντας πράξεις φρίκης που καταδικάσθηκαν απ’ τον ΟΗΕ ως γενοκτονία! Αυτά αρέσουν στους στεναχωρημένους επειδή αποσύρθηκε το βιβλίο-βλασφημία;

Αυτό που δεν κατανοούν διάφοροι επινοητές καί επιθυμούντες τρόπους ζωής του τίποτα, χωρίς Θεό, χωρίς ιστορία, που υπηρετούν εν γνώσει ή εν αγνοία ξένους οικουμενισμούς Νέας τάξης πραγμάτων καί Νέας Εποχής, είναι ότι ανοίγουν προδοτικά «κερκόπορτες» σε κάθε είδους επίδοξους εκμεταλλευτές της χώρας μας, αλλά και ολοκλήρου του κόσμου.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel