Ζωηφόρος

Η συνταγή της «ρωσικής σαλάτας», του Κυπριανού Χριστοδουλίδη,

Η συνταγή της «ρωσικής σαλάτας»

και η αποβλάκωση πάντων ομοίως

του Κυπριανού Χριστοδουλίδη

Ό,τι γίνεται με τον Οικουμενισμό : Αγαπολογικοί διάλογοι και μετά "παρόντες" οι δικοί μας παπάδες στις λειτουργίες των παπικών, γίνεται τώρα και με το ΡΣ της υπερ-εκσυγχρονισμένης νεοορθόδοξης Ορθοδοξίας. Οι νέοι πνευματικοί και άλλοι τροφοδότες μας ταΐζουν καλά καλά με Τέχνη, μπουζουκοτράγουδο και υψηλή θεολογία - κατάλληλη μόνο γι΄ αυτούς που τη γράφουν αν φυσικά την καταλαβαίνουν. Έπειτα, έρχονται να μας σερβίρουν το επιδόρπιο με τον π. Μεταλληνό, τον π. Στρατηγόπουλο και δεν ξέρω ποιον άλλο θα σκεφθούν στο μεταξύ να ενσωματώσουν στον ανανεωμένο ΡΣ σταθμό της Εκκλησίας.

Η συνταγή της "ρωσικής σαλάτας" είναι έτοιμη και η αποβλάκωση πάντων ομοίως. Γιατί;

Διότι οι απλοί άνθρωποι, που παραμένουν σκόπιμα ακατήχητοι, βλέπουν τους δικούς μας ιερείς να συνεκκλησιάζονται με τους παπικούς. Δεν τρέχει τίποτα, θα σκεφθούν. Μήπως δεν είμαστε το ίδιο; θα αναρωτηθούν. Κατά τον ίδιο τρόπο θα ακούσουν και τις ανοησίες των νεοορθοδόξων, θα απολαύσουν μετά και λίγο μπουζούκι, ανακατεμένο με κλασική μουσική ή αρχαιολογία, αν η περίπτωση το απαιτεί, και σαν επιστέγασμα, κάτι θα πει ο π. Μεταλληνός ή όποιος άλλος κληθεί, για να τηρηθούν τα προσχήματα της "παραδοσιακότητας".

Η πνευματική σαλάτα είναι έτσι κι αυτή στο πιάτο, μπροστά μας, και θα τη φάμε. Τι να κάνουμε; Διψάμε και πεινάμε για τα πνευματικά. Αυτά όμως βρίσκονται στα χέρια των (αποκληθέντων) "νταβατζήδων" και των συνεργαζόμενων νεοορθοδόξων.

Αν γράφω αυτά τα πράγματα, είναι για να συστήσω σε μερικούς, που νομίζουν ότι κάτι έχουν να δώσουν, ότι η παρουσία τους ανάμεσα σε αυτό τον συμφυρμό κάνει κακό και στους ίδιους, αλλά και σε όσους τους ακούν. Αυτοί που ελέγχουν τα πάντα τους χρησιμοποιούν για να μην καταλαβαίνουμε στο τέλος τι μας γίνεται. Όλα τα μέσα στην ενημέρωση είναι κατειλημμένα από εκσυγχρονιστές, που πήραν ήδη στα χέρια τους και το τιμόνι του ΡΣ της Εκκλησίας. Όλα και όλοι, είναι συντονισμένοι στα κύμβαλά που κτυπούν οι αποκληθέντες "νταβατζήδες", που διεκπεραιώνουν με το αζημίωτο το έργο της υποταγής μας στην παγκοσμιοποίηση και στον οικουμενισμό.

Το να συμμετέχει κάποιος, με σκοπό να δώσει μια διαφορετική διάσταση των πραγμάτων μέσα από τα άντρα της συστηματικής έκπλυσης εγκεφάλων σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι δεν ξέρει που βρίσκεται ή ότι πηγαίνει εκεί για να αναμορφώσει τα του εγκεφάλου του. Προσωπικά κλήθηκα κι εγώ δυο φορές να δώσω το παρόν, μέσα από τα όργανα της παραπληροφόρησης. Αλλά με αυτά που είπα, υπέγραψα την οριστική διαγραφή μου. Αυτός όμως ήταν και ο σκοπός μου.

Η μόνη και αποτελεσματική αντίδραση που μπορεί να κάνουν οι φερόμενοι υποστηρικτές της Παράδοσης, είναι να απέχουν πλήρως από τα μέσα της κατευθυνόμενης ενημέρωσης. Μόνον έτσι μπορεί να καταλάβει ο κόσμος την υπάρχουσα άλλη διάσταση, την αντίσταση και τη διαφοροποίηση, από τον πολτό που μας ετοιμάζουν οι νεοορθόδοξοι και ο διεθνισμός που υπηρετούν. Ας το τολμήσουν, τουλάχιστον, μια φορά.

πηγή: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/10/2.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel