Ζωηφόρος

Θα φορέσουν σαρόνγκ στον διαγωνισμό "Μις Κόσμος"

Οι ισλαμιστές "έκοψαν" τα μπικίνι!

 

Mια μεγάλη νίκη κατά των "απίστων" κατήγαγαν οι ισλαμιστές στην Ινδονησία: Ανακοινώθηκε η απόφαση να απαγορευθούν τα μπικίνι και τα μαγιό από τον φετινό διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος που θα γίνει στην Ινδονησία και να αντικατασταθούν με τα συντηρητικά σαρόνγκ, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από φανατικές μουσουλμανικές διοργανώσεις.

Μετά την απόφαση αυτή οι 137 εκπρόσωποι των χωρών που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καλούνται να αποχωριστούν τα σέξι μπικίνι τους και αντί για αυτά να φορέσουν τα μακριά παραδοσιακά σαρόνγκ του Μπαλί, «τα οποία αποτελούσαν ιστορικά μέρος του διαγωνισμού», ανακοίνωσε ο Adjie S. Soeratmadjie, εκπρόσωπος του κρατικού δικτύου RCTI, το οποίο διοργανώνει τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η τελετή για την ανάδειξη της Μις Κόσμος 2013 θα λάβει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Μπαλί και στην Σεντούλ, ένα θέρετρο κοντά στην πρωτεύουσα Τζακάρτα. Η Ινδονησία είναι η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου.

«Σε ένδειξη σεβασμού της παράδοσης και των αξιών μας, ο φετινός διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Κόσμος δεν θα περιλαμβάνει μπικίνι», δήλωσε ο Soeratmadjie προσθέτοντας ότι ο Οργανισμός Μις Κόσμος που εδρεύει στο Λονδίνο είναι σύμφωνος με την απόφαση.

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα για την Ινδονησία. Το έχουμε συζητήσει από πέρυσι και είναι όλοι σύμφωνοι», πρόσθεσε.

Η επικεφαλής του Οργανισμού, Τζούλια Μόρλεϊ, επιβεβαίωσε ότι καμία από τις 137 διαγωνιζόμενες δεν θα φοράει μπικίνι.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Κόσμος μετράει από τη δεκαετία του 1950 και είναι η πρώτη φορά που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιες χωρίς μαγιό ή μπικίνι!

Ωστόσο υπάρχει μια μικρή εξτρεμιστική μουσουλμανική πτέρυγα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πιο έντονη την παρουσία της.

Τον περασμένο Μάιο η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη και sold-out συναυλία της στην Ινδονησία μετά από απειλές που δέχτηκε από ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο η Τζένιφερ Λόπεζ σε συναυλία της στην Τζακάρτα αναγκάστηκε να προσασμοστεί στα δεδομένα της χώρα φορώντας πολύ πιο σεμνά ρούχα και περιορίζοντας στο ελάχιστο της αισθησιακές χορευτικές κινήσεις της.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B9

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel