Ζωηφόρος

Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ: Να χρησιμοποιείται η «μακεδονική γλώσσα»

ΝΔ: "Προκλητική η πρόταση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

να χρησιμοποιείται η "μακεδονική" γλώσσα"

Προκλητική χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την πρόταση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Θεοδωρίδη, να χρησιμοποιείται η «μακεδονική γλώσσα» στα ελληνικά δικαστήρια.

Η ΝΔ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της:

«Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ζητά προκλητικότατα, με ανάρτησή του στο facebook, να χρησιμοποιείται η “Μακεδονική”, όπως την αποκαλεί, γλώσσα στα ελληνικά δικαστήρια.

Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί, επιτέλους, για το ζήτημα ή θα ακολουθήσει την πάγια στρατηγική του, της στρουθοκαμήλου; Αν δεν τον αποπέμψει άμεσα, σημαίνει ότι συμφωνεί με την “πρότασή” του και πως πρόκειται για θέση του κόμματος του.

Σε κάθε περίπτωση, η μη αποδοκιμασία των απόψεων του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει γελοία επιχειρήματα στους Σκοπιανούς, ιδιαίτερα όταν τέτοιες απαράδεκτες θέσεις εκφράζονται επισήμως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BD%CE%B4-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1

***

Νέα προκλητική η πρόταση του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τσίπρας συμφωνεί αφού δεν τον διαγράφει...

Ένα ακόμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Θεοδωρίδης μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ,σχετικά με την "προκλητική πρόταση" του όπως αναφέρει η Συγγρού, να χρησιμοποιείται η “μακεδονική γλώσσα” στα ελληνικά δικαστήρια.

"Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ζητά προκλητικότατα, με ανάρτησή του στο facebook, να χρησιμοποιείται η “Μακεδονική”, όπως την αποκαλεί, γλώσσα στα ελληνικά δικαστήρια", επισημαίνει η ΝΔ.

"Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί, επιτέλους, για το ζήτημα ή θα ακολουθήσει την πάγια στρατηγική του, της στρουθοκαμήλου; Αν δεν τον αποπέμψει άμεσα, σημαίνει ότι συμφωνεί με την “πρότασή” του και πως πρόκειται για θέση του κόμματος του.

Σε κάθε περίπτωση, η μη αποδοκιμασία των απόψεων του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει γελοία επιχειρήματα στους Σκοπιανούς, ιδιαίτερα όταν τέτοιες απαράδεκτες θέσεις εκφράζονται επισήμως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης", τονίζει η ΝΔ.

Η επίμαχη ανάρτηση είναι η εξής:

Με το θέμα ασχολήθηκε νωρίτερα  στο Twitter και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/02/blog-post_301.html

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel