Ζωηφόρος

Οι ανοησίες του «focus», του Στρατή Ανδριώτη,

Οι ανοησίες του «focus»

του Στρατή Ανδριώτη

Το ασήμαντο γερμανικό περιοδικό «focus» εκτός από την «χειρονομούσα» Αφροδίτη, αναφέρετε μέσω του αγνώστου δημοσιογραφίσκου K. Boetig σε ακόμα πιο προσβλητικά ανοσιουργήματα που επισκιάσθηκαν από την χειρονομία. Έχοντας κατά πάσα πιθανότητα «δικούς» μας, εγχώριους ομοϊδεάτες «ανταποκριτές», ο Boetig ειρωνεύεται τη ζωή των Ελλήνων και γενικότερα την πίστη μας στον Θεό. Συγκεκριμένα, φέρεται να ζορίζεται επειδή λέμε: «Ο Θεός βοηθός», παραξενεύετε που το 97% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ότι υπάρχουν εικόνες των Αγίων στα γραφεία Υπουργών, σε ταβέρνες, στα σπίτια, στα σούπερ μάρκετ. Απορεί επειδή υπάρχουν Άγιοι προστάτες, π.χ. ο Αγ. Νικόλαος των θαλασσινών, και άλλοι Άγιοι που θαυματουργούν και γιατρεύουν ασθενείς, π.χ. η Αγία Παρασκευή τα μάτια, ο Αγ. Ραφαήλ τους καρκινοπαθείς κ.α.

Επειδή τέτοιου είδους «φρούτα» αθεϊστών υπάρχουν και στην χώρα μας, αναρωτιέται κανείς, τι έχουν κρεμασμένο στον τοίχο του γραφείου, ή του δωματίου τους, ο Boetig και ο κάθε Boetig. Μήπως φωτογραφία την μπότα του Χίτλερ, ή την σβάστικα, τον Μαρξ, ή μήπως κάποια πορνοστάρ, κάποιο έργο αφηρημένης τέχνης, ή κάποιο «διάσημο» πρεζόνι σατανιστή ροκά; Ο Boetig και ο κάθε Boetig, τι πιστεύουν; Μήπως στον πίθηκο-δημιουργό(;), στην Άϊντραχτ Φραγκφούρτης και στα «ιδεώδη» της Άντζελα Μέρκελ και των σιωνιστών; Ποιους έχουν ως πρότυπα αρετής και ήθους; Μήπως τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Γ΄ Ράιχ; Ποιος τρόπος ζωής τους εκφράζει; Μήπως η κερδοσκοπία, η εκμετάλλευση των συνανθρώπων τους και το «δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά = ένας μήνας φτηνιάρικες διακοπές»;

Ο Boetig και ο κάθε Boetig, γιατί ξεχνάνε τον λαό που τους έκανε ανθρώπους; Και αντί για ευχαριστώ συνέργησαν μανιωδώς για να τον εξουδετερώσουν οπόταν τους δόθηκε η ευκαιρία υποστηρίζοντας εγκληματίες και γενοκτόνους; Ποιος τους έδωσε τον πολιτισμό που έχουν, ποιος τους έδωσε τον Χριστιανισμό που αλλοίωσαν στα μέτρα των παθών τους; Ποιος άλλος λαός, σαν τους Έλληνες, θα άντεχε σε όσα τράβηξε απ' όλους αυτούς τους κάθε είδους «Boetig»;

Ναι γερμανέ δημοσιογραφίσκε, πιστεύουμε στον Θεό. Είμαστε βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έχοντας ως τρόπο ζωής το Ευαγγέλιο του Χριστού, την αγάπη προς τον Θεό, τον συνάνθρωπο, ακόμα και των εχθρών, την ειρηνική ζωή, την ταπείνωση της σάρκας και την εκρίζωση των παθών της πλεονεξίας, της φιλαργυρίας, της μνησικακίας, της φιληδονίας. Τηρούμε τις Άγιες Εντολές όπου μέσα σ' αυτές συναντάται ο ίδιος ο Θεός. Την καλοσύνη, την υπομονή, την ανεξικακία, την σεμνότητα, την φιλαδελφία, την απλότητα, την τιμιότητα, την μετάνοια. Ναι, τιμούμε τους Αγίους μας, γιατί με την αγιότητά τους δείχνουν τον δρόμο της σωτηρίας, νικώντας την αμαρτία.

Αυτά γερμανέ δημοσιογραφίσκε. Τόσο απλή είναι η ζωή των πραγματικών Ελλήνων. Αν πάλι δεν σε ικανοποιούν αυτά, τότε σύγκρινε την ζωή ενός φτωχού απλοϊκού Έλληνα, με την δική σου ζωή και αναλογίσου αν ζεις καλύτερα από αυτόν! Και αν απορείς για τα οικονομικά προβλήματα του κράτους της Ελλάδας, αυτά οφείλονται στην πλεονεξία και την αμαρτωλότητα που έχουν επιλέξει ως τρόπο ζωής οι ίδιες μασονοπαρέες που κυβερνούν και την δική σου χώρα.

Ως επίλογο, δες μία ρήση ενός μεγάλου συμπατριώτη σου: "Όπως είναι ο νους, η καρδιά και η ψυχή για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα" - Γκαίτε (Γερμανός ποιητής)

πηγή: http://stratisandriotis.blogspot.com/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel