Ζωηφόρος

Εξωμότες νεογενίτσαροι, του Στρατή Ανδριώτη,

Εξωμότες νεογενίτσαροι

του Στρατή Ανδριώτη

Οι «σύγχρονοι καιροί» που διανύουμε, χαρακτηρίζονται από την ηθική κατάπτωση, τα πάσης φύσεως προβλήματα και τις δυσκολίες που προκαλούν η εγωϊστική, άδικη και πλεονεκτική συμπεριφορά των «ανθρώπων». Οι αντιξοότητες στην εποχής μας, προέρχονται κυρίως από την μεθοδευμένη προώθηση μεγάλων συμφερόντων που η επίτευξή τους επιδιώκεται με την διαμόρφωση μίας νέας τάξεως πραγμάτων (παγκοσμιοποίηση), η οποία στο πέρασμά της ισοπεδώνει οτιδήποτε αντιβαίνει στην επικράτησή της. Σε μια εποχή που η αήθης οικονομική κρίση, αποτελεί χαρακτηριστική απόρροια αυτής της ισοπέδωσης, με την επιφερόμενη φτώχεια και τις ραγδαίες αλλαγές στη ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων, ιδιαιτέρως δε των κοινωνικά αδυνάτων.

Εν μέσω αυτού του κυκεώνα των προβλημάτων, που ταλανίζουν και την Ελλάδα μας, παρατηρούνται συγχρόνως διάφορες έμμονα ύπουλες προσπάθειες κάποιων «ατόμων», που ανήκουν σε συγκεκριμένους χώρους-κλειδιά της κοινωνίας, οι οποίοι μέσω μιας προδοτικά αηδιαστικής στάσεως, επιχειρούν να «χτυπάνε» μανιωδώς ολοένα και πιο μεθοδικά, επιτακτικά και προκλητικά, οτιδήποτε αποτελεί σ' αυτή τη χώρα ΑΞΙΑ, χωρίς να ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι όσα ιδεώδη παραλάβαμε από τους προγόνους μας, διαφυλάχθηκαν μέσα από μια σειρά μακροχρόνιων σκληρών δοκιμασιών που υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι, αναγκασμένοι πολλές φορές να δώσουν ακόμα και την ίδια τους την ζωή γι' αυτά τα ιδανικά που όχι μόνο δεν εκτιμούνται σήμερα, αλλά και πολεμούνται σχιζοφρενικά λόγω της παρά φύση προβληματικότητάς μας. Τους ανθρώπους μας, στους οποίους οφείλουμε πρωταρχικά την ελευθερία μας, την ελληνικότητα και την θεοσέβειά μας ως σκοπούς υπάρξεως. Διότι οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν ζουν βάσει της απατεωνιάς, της οκνηρίας, του άθεου μηδενισμού και των απατηλών «ιδεωδών», όπως βολεύει στους σημερινούς σχεδιασμούς εξανδραποδισμού της ανθρωπότητας, αλλά βάσει των ηθικών τους αξιών!

Και ενώ λοιπόν, με τόσες θυσίες υπερασπίστηκαν οι Έλληνες Χριστιανοί πρόγονοί μας, αυτές τις μεγάλες αξίες που προσδιορίζουν τον πολιτισμό και την ζωή μας, εμφανίζονται κατά καιρούς κάποιοι εξωμότες νεογενίτσαροι, οι οποίοι δεν έχουν να σεβασθούν απολύτως τίποτα στην άχαρη ζωή τους, παρά μόνο άχρηστες «θεωρίες» που με μαθηματική ακρίβεια καταστρέφουν τις κοινωνίες, παίρνοντας εντολές αδρά χρηματοδοτούμενοι από οργανωμένα κέντρα λήψεως αποφάσεων, ώστε να ευνοούν την παγκοσμιοποίηση, πολεμώντας συντονισμένα την Ελλάδα που διαθέτει έναν λαμπρότατο και μακραίωνο πολιτισμό, ο οποίος δημιούργησε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με τη διαφορά όμως, ότι η σημερινή παγκόσμια κατάσταση δεν θέλει πολιτισμένους και ηθικούς ανθρώπους, αλλά κερδοσκόπους, καιροσκόπους, συμφεροντολόγους, και «ανθρώπους» εγκληματίες που επιλέγουν να ζουν σαν διάβολοι, ενδιαφερόμενοι μόνο για τα συμφέροντά τους που αποφέρουν χρήμα και ηδονές που βρωμοκοπάνε. Δεν θέλουν ανθρώπους που θα πιστεύουν στον Θεό, γιατί εκείνους δεν τους βολεύει η ύπαρξή Του! Διότι επιθυμούν μια κοινωνία υποταγμένων πελατών-καταναλωτών που θα αγοράζουν τα προϊόντα τους, καθώς και φθηνά εργατικά χέρια! Γι' αυτό δεν χρειάζονται σύνορα, έθνη, πολιτισμούς, θρησκείες, αξίες. Δεν θέλουν τίποτα! Παρά μόνο ανθρώπους «νούμερα».

Οι εκτελούντες αυτές τις διατεταγμένες «υπηρεσίες», αναζητούν επιμόνως τρωτά σημεία, δημιουργώντας καταστάσεις που επιφέρουν προβλήματα και στην χώρα μας, με σκοπό να την αποδυναμώσουν μέχρι σημείου καταρρεύσεως. Παρουσιαζόμενοι συνάμα μέσω των ΜΜΕ να επιδεικνύουν προκλητικότατα μια κομπλεξική, ανήθικη ικανοποίηση, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του απλοϊκού κόσμου και την πολλή Δημοκρατία στον τόπο μας. Οι υπηρετούντες ως θύματα τα διάφορα μεγαλοσυμφέροντα, προδίδοντας με διαστροφική μανία την πατρίδα, την θρησκεία και τον πολιτισμό που τους παρέδωσαν οι ένδοξοι γονείς τους, προσπαθούν να πολεμήσουν με τα ψέματα την Αλήθεια, με την πλανεμένη ψευτοφιλοσοφία την Αληθινή Σοφία. Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι με τον νεογενιτσαρισμό τους, υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα ξένα οργανωμένα συμφέροντα «ανθρώπων» που με ακραίο φανατισμό δεν αποδέχονται τον πολιτισμό του άλλου, αλλά θέλουν να τον υποτάξουν με κάθε τρόπο, επιδιώκοντας την εγκαθίδρυση του οικουμενισμού τους σ' όλο τον κόσμο διά της πολιτικής, οικονομικής, και εμπορικής επικράτησής τους, αφού πρωτίστως μολύνουν και σαρώσουν τα πάντα.

Αν όλοι οι «κεκρυμμένοι» πίσω από τα δολίως δημιουργηθέντα προβλήματα όλου του κόσμου, επιχειρούν να επιβληθούν παγκοσμίως, ηγεμονεύοντας στην ανθρωπότητα, γιατί άραγε εμείς να μην υπερασπιζόμαστε τον δικό μας πολιτισμό που είναι ασυγκρίτως λαμπρότερος και πιο αξιόλογος από τα μυθεύματα και τις πλάνες που στηρίζονται οι διάφοροι «-ισμοί». Διότι πάνω στα επιτεύγματα του Ελληνισμού και στην πνευματικότητα του Χριστιανισμού είναι στηριγμένη όλη η πρόοδος και η πραγματικά αληθινή πνευματική ζωή των ανθρώπων.

Εάν λοιπόν, διαφαίνεται ότι τίποτα δεν πάει καλά και στον τόπο μας, ας παρηγορούμαστε ότι ο Θεός δεν επιτρέπει να συμβεί τίποτα εάν αυτό δεν είναι προς όφελος της σωτηρίας των ανθρώπων. Οι πρόγονοί μας διαφύλαξαν τις αξίες που οδηγούν τους ανθρώπους στην σωτηρία, αν και αναγκάσθηκαν να ζήσουν επί 400 και πλέον έτη σκλάβοι στους Τούρκους, που ήταν Έλληνες αλλά απαρνήθηκαν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό τους και έγιναν μουσουλμάνοι. Ας το προσέξουν αυτό καλά, όσοι απεμπολούν σήμερα την συνείδησή τους! Είναι ορατό το γεγονός, ότι στην εποχή μας, κάνοντας κατάχρηση της ελευθερίας, ξεπουλάμε τις ψυχές μας με τις νεοφερμένες συνήθειες πέφτοντας στις ποικίλες παγίδες, που επιφέρουν μέσω της αμαρτωλής ζωής την απώλεια. Τέλος, το επίφοβο δεν είναι το τι επιχειρούν να πράξουν οι «άλλοι», αλλά το πώς επιλέγουμε να ζήσουμε εμείς, φυλάσσοντας άμωμες τις ψυχές μας! Διότι, εάν άνθρωπε, εσύ που ζεις σ' αυτήν την ευλογημένη πατρίδα, αφαιρέσεις τον Χριστό και την Ελλάδα από μέσα σου, τότε τι θα σου μείνει;

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel