Ζωηφόρος

Άρης: Επιμένω στο δημοψήφισμα για το Τζαμί

Απουσίαζε ο Μητσοτάκης όταν εγώ είχα συγκρουστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» με την κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Το 67% των Αθηναίων θεωρεί ότι ο κ. Καμίνης δεν έχει πετύχει ως δήμαρχος και δεν έχει να παρουσιάσει έργο.

Έχει τα χειρότερα και πιο αρνητικά δημοσκοπικά στοιχεία γιατί δεν έκανε κανένα έργο και το λέω στον ίδιο αλλά είναι άφαντος. Το μόνο που λέει είναι ότι τακτοποίησε τα οικονομικά του δήμου, αλλά αυτή ήταν αυτονόητη υποχρέωση λόγω μνημονίου.

Πρέπει να μας πει τι έκανε ο κ. Καμίνης για τον συμπολίτη μας και την πόλη μας.

Έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα ενεργειών και επίσης στο δικό μου πρόγραμμα θα υπάρχει και η χορηγία.

Έργο του δημάρχου είναι να δημιουργεί θέσεις εργασίας κάνοντας την πόλη κέντρο επιχειρηματικότητας και τουριστικής έλξης, ώστε οι συμπολίτες μας να μην έχουν ανάγκη ούτε τα συσσίτια της ντροπής ούτε τα συσσίτια του μίσους.

Αυτό που έχω να καταλογίσω στον κ. Καμίνη είναι ότι έχει κατεβάσει το πήχη των προσδοκιών στο ελάχιστο.

Όσον αφορά το δημοψήφισμα για το τζαμί έχω να επισημάνω δυο πράγματα: Πρώτον οι περισσότεροι που βγαίνουν και τοποθετούνται είναι αδιάβαστοι. Η πρόταση η συγκεκριμένη δεν έχει να κάνει με το αν θα αναγνωριστεί ή όχι το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκευτικής πίστης στον οποιοδήποτε συμπολίτη μας, γιατί αυτό είναι δεδομένο. Εχω συγκρουστεί πολλές φορές με την παράταξη μου, τότε που ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε συγκρουστεί για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών. Δεύτερον αυτό που λέω με την πρόταση μου για το δημοψήφισμα, είναι ότι βάζουμε το ερώτημα για το που θα γίνει και όχι αν θα γίνει. Η πρόταση μου είναι να ρωτήσουμε πρώτα τους πολίτες για το που θα γίνει το τζαμί.

Ποιος φοβάται τη δημοκρατική διαδικασία λοιπόν; Πάντως όχι εγώ. Την φοβούνται όσοι δεν θέλουν δημοτικά δημοψηφίσματα.

Θα σεβαστώ την απόφαση της πλειοψηφίας των Αθηναίων, δεν καταλαβαίνω αυτούς τους δήθεν ευαίσθητους γιατί δεν έχουν την ανάλογη ευαισθησία, να δεχτούν το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος που θα δείχνει τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών. Και αναφέρομαι σε αυτούς που παραποίησαν τις θέσεις μου, σε αυτούς τους κρυπτόμενους της Αριστεράς.

 

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7174.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel