Ζωηφόρος

Προκαλεί για άλλη μια φορά ο εμετικός ανθέλληνας - "σύντροφος" του Θεοδωράκη Ν. Δήμου: "Δεν υπάρχει Άγιο Φως..."

Νέο άρθρο - εμετό έγραψε ο διακεκριμένος ανθέλληνας Ν. Δήμου προκαλώντας το εθνικό και θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας, ενώ διανύουμε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

 

Όπως στη περίπτωση της Επανάστασης του 21', έτσι και τώρα φρόντισε ο "σύντροφος" του Θεοδωράκη να γνωστοποιήσει τις αθεϊστικές του θέσεις προσβάλλοντας βάναυσα το Χριστιανισμό και μια από τις ιερότερες τελετουργίες του - θαύματα, που δεν είναι άλλη από την ανάληψη του Θείου Φωτός στους Άγιους Τόπους.

Γράφει λοιπόν ο χαμερπής "λόγιος":

"Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως....

πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός."

Το λόγο τώρα έχει ο Πιστός Ελληνικός λαός..

Υ.Γ.

Είναι ποτέ δυνατόν αυτόν και το συνονθύλευμα που τον καλύπτει ο ελληνικός λαός να τον βάλει στην Ευρωβουλή;

Υ.Γ.2

Για Άγιο Φως και το τι πρεσβεύει δείτε ΕΔΩ μαζί με μια συγκλονιστική μαρτυρία - εμπειρία

Πηγή: http://paspartoy.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2825.html

***

Λάβρος ο Καμμένος κατά Ν. Δήμου και Α. Παπαδόπουλου για το Άγιο Φως

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποκάλεσε «τρόφιμο των μπουζουξίδικων» τον ευρωβουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. και τόνισε ότι το Πανάγιο Φως της Ανάστασης είναι ελπίδα για τους Έλληνες. Παράλληλα τόνισε πως τόσο ο Νίκος Δήμου όσο και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επιδίδονται σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Σφοδρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τόσο κατά του Νίκου Δήμου, όσο κατά του Ανδρέα Παπαδόπουλου αναφορικά με τις απόψεις των τελευταίων για το Άγιο Φως.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ., Ανδρέα Παπαδόπουλο,

«τρόφιμο των μπουζουξίδικων» και τόνισε ότι και οι δύο επιδίδονται σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων. Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί ο κ. Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίστηκε ότι συμφωνεί με το άρθρο του Νίκου Δήμου ότι δεν πρέπει να ξοδεύουμε χρήματα για την μεταφορά του φωτός από τους Αγίους Τόπους.

Μετά το άρθρο του συγγραφέα και μέλους του Ποταμιού, Νίκου Δήμου, ο οποίος έγραψε ότι «πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το δήθεν Άγιο Φως», θέση για το θέμα πήραν σήμερα τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος όμως τον «άδειασε» όσο και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ειδικά, ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο star, συμφώνησε με το Νίκο Δήμου λέγοντας:

«Επί της ουσίας θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία με το να ναυλώνεται αεροπλάνο να πηγαίνει να έρχεται άδειο και όλο αυτό να γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους, με τον στρατό στο αεροδρόμιο να το υποδέχεται, και κόστος έχει και υπερβολική διαδικασία είναι. Ιδιαίτερα σ' αυτές τις περιόδους είναι υπερβολικές όλες αυτές οι διαδικασίες».

Ολόκληρη η γραπτή ανακοίνωση του κ. Πάνου Καμμένου:

«Ο τρόφιμος των μπουζουξίδικων, ο οποίος σε καιρούς κρίσης, φτώχειας και πείνας των Ελλήνων, προκαλώντας, επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο, συντάσσεται με τον νεοφιλελεύθερο πολιτευτή της Δράσης και των Ποταμών Νίκο Δήμου σε προκλήσεις κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων. Για εμάς το Πανάγιο Φως της Ανάστασης είναι η ελπίδα και θα το υποδεχόμαστε με όλες τις τιμές».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/433550/lavros-o-kammenos-kata-n-dimoy-kai-a-papadopoyloy-gia-to-agio-fos

***

Κανέλλη: Ο Νίκος Δήμου είναι… πασχαλινή ατραξιόν εδώ και 30 χρόνια

Μια φαρμάκερη ατάκα κρατούσε η Λιάνα Κανέλλη για τον Νίκο Δήμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Με αφορμή όσα έγραψε ο Νίκος Δήμου για το Άγιο Φως, η Λιάνα Κανέλλη “πυροβόλησε”:

“Ο Δήμου είναι ατραξιόν πασχαλινή τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε Πάσχα βγαίνει και κάνει τέτοιες δηλώσεις. Πως παίζει η τηλεόραση το ”Μπεν Χουρ”, έτσι έχει κι έναν Νίκο Δήμου κάθε Μεγάλη Εβδομάδα τα τελευταία 30 χρόνια”, ήταν η ατάκα της Λιάνας Κανέλλη.

http://ysterografa.gr/

πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/04/30.html

 

 

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel