Ζωηφόρος

Ποια λέει στον Κωστόπουλο «γονατίστε μπροστά στο φακό και ζητήστε συγνώμη από τον Ιησού»;

Να γονατίσει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να ζητήσει συγνώμη από τον Ιησού Χριστό καλεί τον Πέτρο Κωστόπουλο η Ειρήνη Μερκούρη, που έγινε έξαλλη με μία φράση του παρουσιαστή για την Μεγάλη Εβδομάδα!

 

«Σήμερα είναι η μέρα που ο Ιησούς τους πλάκωσε στις κλωτσιές μέσα στο ναό που πήγαιναν και πουλούσαν διάφορα; Μπήκε μέσα και τα πήρε στο κρανίο», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και… αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει η Ειρήνη.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, η τραγουδίστρια αναφέρει μεταξύ άλλων: «σήμερα καταφέρατε να απογοητεύσετε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Γιατί; Το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελλάδας είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και κάνατε το τεράστιο λάθος να χλευάσετε τον δημιουργό των πάντων, τον υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό, τον οποίο αποκαλέσατε τραμπούκο και ότι τους έσπασε στο ξύλο όλους. Και σας ρωτώ: καταλάβατε τι κάνατε;».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να σκεφτείτε και να καταλάβετε πάρα πολύ καλά πόσο στεναχωρήσατε τον Ιησού Χριστό!... Και να γονατίσετε μπροστά στον φακό της τηλεόρασης, στο ίδιο σημείο που τον χλευάσατε και να του ζητήσετε ταπεινά συγνώμη δημοσίως», συνιστά η Ειρήνη Μερκούρη στον Πέτρο Κωστόπουλο, που δεν μένει παρά να δούμε αν θα ακολουθήσει την συμβουλή της ή, έστω, θα της απαντήσει!

 

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9214.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel