Ζωηφόρος

Προειδοποίηση Απόστολου Κακλαμάνη για κρίση με Τουρκία

«Οι νέοι μπορεί να πολεμήσουν για την πατρίδα»

 

O πρώην πρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τη πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε προειδοποίηση λέγοντας ότι το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό και πρόσθεσε ότι «οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους» ενώ κατέληξε λέγοντας «Ο λαός θέλει ενθάρρυνση στην πίστη και στην πατρίδα».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Βάστα Ρόμελ! Η Ελλάδα αγωνιζόταν και στα μετόπισθεν λειτουργούσε μια 5η φάλαγγα… Ο λαός θέλει ενθάρρυνση αντι να ταΐζεται με μιζέρια… θέλει πίστη στην πατρίδα». Κατά τον κ. Κακλαμάνη «κάθε δέκα χρόνια οι γείτονές μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας», εννοώντας ότι μια φορά κάθε δεκαετία η Άγκυρα προκαλεί τεχνητή κρίση που φέρνει την Ελλάδα και την Τουρκία στα πρόθυρα του πολέμου.

 

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%C2%AB%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%C2%BB

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel