Ζωηφόρος

4η Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία κατά του μουσουλμανικού τεμένους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου του 2013, Έλληνες Πολίτες συγκεντρωθήκαμε έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) στην οδό Βατάτζη 37, στην Νεάπολη Αθηνών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στον διαγωνισμό για τον ορισμό αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας για το έργο κατασκευής ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικού.

Όπως και τις προηγούμενες τρεις φορές την 9η, την 18η και την 26η του μηνός Ιουλίου του τρέχοντος έτους, πιστοί και συνεπείς στο καθήκον μας απέναντι στο Έθνος, στην βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και τις επιταγές των προγόνων μας, με σοβαρότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα συγκεντρωθήκαμε μερικές δεκάδες Ελλήνων για να βροντοφωνάξουμε πως στα Ιερά Χώματα της Ελληνικής γης, τα οποία έχουν ποτισθεί με το αίμα Ηρώων, δεν έχουν θέση τεμένη και πως ουδείς έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει Ελληνική γη σε αλλογενείς εντεταλμένους εισβολείς στην Χώρα μας, τους οποίους προσπαθεί εντέχνως και με δολίους τρόπους να νομιμοποιήσει το κατοχικό καθεστώς των εντεταλμένων ανθελλήνων!

Τις προηγούμενες τρεις φορές υπήρχε κανονική προσέλευση ενδιαφερομένων εταιρειών μέσω των εκπροσώπων τους, αλλά είτε με την φυσική μας παρουσία, είτε με τον παλμό μας, είτε με τα επιχειρήματά μας σε συζητήσεις μαζί τους, καταφέραμε να τους αποτρέψουμε από το να εισέλθουν στο κτίριο και να καταθέσουν προσφορές στην υπηρεσία, οπότε και οι διαγωνισμοί κρίθηκαν άγονοι. Σήμερα προσήλθε εκπρόσωπος μίας μόνο εταιρείας και στην θέα της συγκέντρωσης απλά δεν πλησίασε καν στην είσοδο της υπηρεσίας.

Φυσικά, οι επίσημες ανακοινώσεις της υπηρεσίας είναι πάντα βάσει της πολιτικής του καθεστώτος, που αν σε θεωρεί αγκάθι απλά σε αγνοεί, έτσι ώστε να ξεχαστείς, και σε πρώτη ευκαιρία θα δώσει τον αγώνα σου εκεί που θέλει αυτό. Σε μία συστημική συνιστώσα που εξυπηρετεί τα συμφέροντά του, ανεξαρτήτως του χώρου που μπορεί αυτή η συνιστώσα να ανήκει. Σαφώς, όμως, ένας αγώνας Πολιτών δεν νοείται να «διαφημιστεί» από το καθεστώς καθώς τις αυτοοργανώσεις των Πολιτών δεν μπορεί να τις ελέγξει! Γνωστό το σκηνικό με την γνωστή παρόμοια αυτοοργάνωση Πολιτών του Αγίου Παντελεήμονα, την οποία φρόντισε το καθεστώς μέσω των υπαλλήλων του και των ΜΜΕ να την «δώσει» στην συνιστώσα που ήθελε να προωθήσει και να διαφημίσει.

Εμείς οι Έλληνες Πολίτες που συμμετέχουμε στην ακομμάτιστη «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής τεμένους ή τζαμιού», υποσχόμαστε πως θα είμαστε πάντα εκεί και σαν το αγκάθι! Ακόμη και αν μας σπάσουν θα συνεχίσουμε να μπαίνουμε ακόμη πιο βαθειά στο σύστημα μέχρι να φτάσουμε στην φλέβα του και να του επιφέρουμε βαθύ πλήγμα, ώστε να του ανακόψουμε την πορεία!

Από πλευράς μας:

Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε μία χούφτα Πατριωτών που άφησαν την βολή του καναπέ τους και συνεπείς σε κάθε μας κάλεσμα ήρθαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς δικαιολογίες να αγωνιστούν σε ένα ακόμη μέτωπο για την ανεξαρτησία της Πατρίδος. Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο… Όποιος δεν θέλει, ψάχνει για δικαιολογίες! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» επίσης σε όσους, με άλλους τρόπους ή ακόμη και με την ηθική τους συμπαράσταση, ακόμη και χωρίς την φυσική τους παρουσία, συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτών των συγκεντρώσεων.

Ένα μεγάλο «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» στους κατά φαντασίαν επαναστάτες του διαδικτύου που ανήκουν ακόμη στην κατηγορία των ανθρώπων «Ελάτε να μαζευτούμε να πάτε…» τους οποίους αναμένουμε εδώ και χρόνια να ενταχθούν στους «Είμαι εκεί και περιμένω και ΕΣΕΝΑ!».

Ένα μεγάλο «ΑΠΑΞΙΩ» για όσους μεμονωμένους, γραφικούς πλέον, πατριδοκάπηλους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα των Πολιτών προς ίδιον όφελος, προκειμένου να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα ως δικό τους κατόρθωμα. Εύκολα συνειδητοποίησαν όμως πως δεν έχουν πλέον έρεισμα στον Λαό, ο οποίος τους απέταξε εύκολα και άμεσα!

Ένα μεγάλο «ΑΔΙΑΦΟΡΩ» για όλα τα συστημικά κόμματα που, ως γνήσιες συνιστώσες του κατοχικού καθεστώτος, απλά αδιαφορούν για την Εθνική προδοσία που επιτελείται με την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους εντός της Ελληνικής Επικρατείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Εθνική μας ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα, τον σεβασμό στην ιστορία του τόπου και τις επιταγές των προγόνων μας, αλλά και την ασφάλεια της κοινωνίας και των Ελλήνων Πολιτών, όπως και για τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος των Ελλήνων. Ενδεικτικό το ότι όλοι οι αρχηγοί των συστημικών κομμάτων, και δη αυτών που είναι εντός κοινοβουλίου, με δηλώσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ της κατασκευής τεμένους. Την βούλησή τους αυτή δε, οι δήθεν πατριώτες την καλύπτουν με θεωρίες περί αμοιβαιότητας με την τούρκικη πλευρά, όσον αφορά στην λειτουργία της Αγ. Σοφίας ή της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ή μιλούν περί νομιμότητος 10.000 ισλαμιστών… Η προδοσία τους δεν έχει όριο και για αυτόν τον λόγο αξίζουν ΜΟΝΟ την αδιαφορία των Ελλήνων Πολιτών.

Αυτό το Χώμα, είναι δικό ΜΑΣ!

«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων Πολιτών»

Κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού

Επικοινωνία- ενημέρωση

e-mail: tzamistop

Facebook group (ομάδα): ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

Πηγή: http://olympia.gr/2013/10/17/4%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel