Ζωηφόρος

Σοκ - Φρίκη : Σαουδάραβας ιεροκήρυκας βίασε και σκότωσε στο ξύλο την 5χρονη κόρη του

Την χτυπούσε με ραβδί, την έκαιγε με καλώδια και της έβγαζε τα νύχια

- Καταδικάστηκε σε οχταετή κάθειρξη και 800 βουρδουλιές

 

Φρίκη προκαλεί η είδηση για έναν Σαουδάραβα ιεροκήρυκα, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό και για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της πεντάχρονης κόρης του.

Ο υπερσυντηρητικός Φαϊχάν αλ Γκαμντί, του οποίου το κήρυγμα συχνά μεταδιδόταν και από τηλεοπτικούς σταθμούς χτυπούσε την κόρη του με ραβδί, την έκαιγε με ηλεκτρικά καλώδια, της χτυπούσε το κεφάλι και της έβγαλε τα νύχια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την βίαζε επανειλημμένα με αποτέλεσμα η μικρή Λάμα να υποκύψει στα τραύματά της μετά από πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομεί της Σαουδικής Αραβίας.

Ο λόγος που ο αλ Γκαμντί δεν εκτελέστηκε αλλά καταδικάστηκε μόνο σε 8 χρόνια κάθειρξης και 800 βουρδουλιές είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sabq, η μητέρα της Λάμα δέχθηκε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ρεάλ (περίπου 267.000 δολάρια) ως "χρήματα για αίμα" όπως προβλέπεται από τους νόμους του κράτους για την ελάφρυνση της ποινής.

Ο αλ Γκάμντι είχε αρπάξει την κόρη του το 2011 με το πρόσχημα μιας επίσκεψης για δύο εβδομάδες και όταν η μητέρα της την είδε μετά από αρκετούς μήνες δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί.

 

Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/317627/sok-saoudaravas-ierokirukas-viase-kai-skotose-sto-xulo-tin-5hroni-kori-tou/

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel